AlgemeenOp stap

Dit weekend grote voorjaarsbeurs Oldambt

- advertentie -

Scheemda – Dit voorjaar wordt er een nieuwe beurs georganiseerd in de gemeente Oldambt. Stichting Promotie Ondernemers Oost-Groningen nodigt iedereen uit voor de Voorjaarsbeurs Oldambt op 17, 18 en 19 april 2015.

- advertentie -

Ondernemers en consumenten zijn van harte welkom op deze unieke beurs in het Oldambt. De beurs staat in het teken van ondernemers uit de gemeente en directe omgeving. U als ondernemer kunt erbij zijn en uw bedrijf onder de aandacht brengen bij de consumenten en mede collega’s. Consumenten zijn van harte welkom om te zien wat ondernemers uit Oldambt en omgeving te bieden hebben. Ontdek nieuwe mogelijkheden en laat je inspireren. Ontmoet mensen die u verder kunnen helpen. Een diversiteit aan branches zal te vinden zijn in de Eextahal in Scheemda. Naast de presentatie van bedrijven is er mogelijkheid tot het volgen of het geven van een workshop. De Voorjaarsbeurs is voor de bezoekers gratis toegankelijk

Ondernemend Oldambt staat niet stil. Laat uw onderneming verder bloeien tijdens de Voorjaarsbeurs. Ervaar als consument wat deze ondernemers voor u kunnen betekenen. Samen maken we het tot een prachtige, rijk gevulde en gezellige beurs. Oldambt wordt op de kaart gezet met dit mooie beurs evenement die ondernemers en consumenten met elkaar in verbinding brengt. Heeft u als ondernemer interesse om op deze prachtige beurs te staan.

Neem contact op via 0597-792020 of kijk op de site voor meer informatie www.voorjaarsbeursoldambt.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button