AlgemeenIncidenten

38-Jarige Winschoter aangehouden na kopstoot en vernieling

- advertentie -

Oostwold –  Een 38-jarige inwoner van Winschoten werd donderdagmiddag bij de Prinsenlaan in Oostwold door de politie aangehouden na een vermoedelijke mishandeling.

- advertentie -

De man zou een 32-jarige plaatsgenoot een kopstoot hebben gegeven. Ook zou de 38-jarige in de woning een ruit hebben ingeschopt. De mannen waren op bezoek in Oostwold. In eerste instantie zou er buiten een woordenwisseling zijn ontstaan tussen de 38-jarige en een broer van de 32-jarige.Toen deze tussenbeide wilde komen zou hij een kopstoot hebben gehad. De ruzie zette zich daarna in het huis voort waarbij een ruit en ander inboedel sneuvelde. De verdachte werd in de buurt van de woning door de politie achterhaald en gearresteerd.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button