AlgemeenGemeente

‘Waar staat de gemeente Oldambt?’ – 2200 Inwoners krijgen enquêteformulier

- advertentie -
Oldambt – Wat vinden de bewoners van de gemeente Oldambt van de voorzieningen in de gemeente? Betrekt de gemeente hen voldoende bij het maken van plannen? Voelen zij zich veilig in hun eigen buurt? Om op die vraag het antwoord te krijgen neemt de gemeente Oldambt deel aan het onderzoek “Waar staat je gemeente”. Het onderzoek wordt uitgevoerd door BMC.

2200 inwoners, van 18 jaar en ouder, ontvangen deze week thuis een enquêteformulier. De onderwerpen waar de gemeente graag de mening over wil weten, zijn:

- advertentie -
  •  Woon- en leefklimaat
  •  Relatie burger –  gemeente
  •  Directe dienstverlening
  •  Zorg en welzijn

De gemeente hoopt dat zoveel mogelijk inwoners de vragenlijst zullen invullen, zodat de gemeente een goed beeld heeft hoe de inwoners over de woonomgeving en de dienstverlening denken. De vragenlijst kan tot 18 mei aanstaande worden ingevuld, ook online.

Waarstaatjegemeente.nl

Doordat meerdere gemeenten meedoen aan het onderzoek, biedt dat de mogelijkheid de resultaten met elkaar te vergelijken. Zo krijgt de gemeente niet alleen de mening van de inwoners over de algemene dienstverlening, maar kan ook geanalyseerd worden hoe de resultaten zich verhouden tot die van de andere deelnemende gemeenten.

Waar de gemeente Oldambt staat, wordt in november bekend. De resultaten worden gepubliceerd op deze website en op http://www.waarstaatjegemeente.nl/.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button