AlgemeenSport

Goud voor Bato turnsters te Winsum

- advertentie -

Winsum – Zaterdag 25 april kwamen de jongste talentjes van GV Bato Winschoten in actie op de turnvloer in Winsum. Uit heel de provincie streden ruim 150 turnsters tegen elkaar.

- advertentie -

Bij de jongste meisjes, de Instappers, deden de Bato-turnsters uit Winschoten het zeer goed. De 9 jarige Cheyenne Jansen wist met mooie oefeningen het goud te behalen. In een groot deelnemersveld wist Mila Koster het zilver te behalen en Xenna van Basten het brons. Een hele mooie vijfde plaats was er voor Mylene Horrel.

Denise Hollander wist bij de Pupillen 1 wist zeer overtuigend te turnen. Vooral op vloer en brug stak ze met kop en schouders boven de anderen uit. Ze ging met ruime voorsprong met het goud naar huis. Het brons was in deze klasse voor Fleur Sassen en Maud Visser behaalde een keurige zesde plaats in een deelnemersveld van ruim 25 deelnemers.

Alle Bato-turnsters hebben zich door deze goede notering geplaatst voor de Provinciale Kampioenschappen Turnen op 16 mei as te Uithuizen.

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button