Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Vals geld in omloop in meerdere plaatsen ook Oldambt getroffen

- advertentie -

Oldambt – Op verschillende plekken in de provincie duikt vals geld op, het begon in Appingedam waarbij 4 briefjes zijn onderschept, maandagochtend trokken ondernemers uit Winschoten en Stadskanaal aan de bel. Onder andere werd er op de vrijmarkten met vals geld betaald.

- advertentie -

Aanhouding
Inmiddels is een 28-jarige man uit de gemeente Aa en Hunze aangehouden die betaalde met vals geld. De man zit vast voor verhoor.

Extreem goede kwaliteit

Politiewoordvoerder Nathalie Schubart: ‘De bankbiljetten uit Appingedam zijn van extreem goede kwaliteit. Bijna niet van echt te onderscheiden. Als je twijfelt over de echtheid van je geld, vergelijk het dan eerst met een eigen, echt biljet. Twijfel je nog? Bel dan de politie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button