Algemeen

‘Brasserie de Bottelier’ opende vrijdagochtend haar deuren

- advertentie -

Blauwestad – Het ondernemersstel Benny en José Smits uit Winschoten hebben samen met horecaman Arjan Kenter uit Pekela brasserie Loef & Lij in Blauwestad overgenomen. Daarmee opende de zaak vrijdagochtend na vijf maanden de deuren.

- advertentie -

‘Brasserie de Bottelier’ is de nieuwe naam van de zaak geworden, trots verteld Benny Smits over zijn project. Ze hopen op een seizoen met goed weer en veel touristen in de Blauwestad.

Vrijdagochtend om 10:00 opende Bottelier haar deuren, OldambtNu.nl mocht met trots hun eerste klant zijn en maakte de volgende sfeerbeelden. U bent ook zeker welkom! Kijk voor hun menukaart op hun website www.brasseriedebottelier.nl

Foto’s: Trijntje Timmer/OldambtNu.nl

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button