AlgemeenCultuur

‘Vrijheid geef je door’ Thema tijdens 4 mei in Midwolda

- advertentie -

Midwolda – Op maandag 4 mei houdt het Oranjecomité Midwolda een uitgebreide herdenkingsbijeenkomst in de Ned. Herv. Kerk van Midwolda. En net als voorgaande jaren is het thema:”Vrijheid geef je door”. Dhr. Dijkema van Kamp Westerbork hebben we uitgenodigd om een lezing te geven over zijn tijd in voormalig Joegoslavië. Dhr. Geesink zal namens de Gemeente aanwezig zijn.

- advertentie -

De kinderen van de bredeschool “de Meerkant”  zijn uitgenodigd en zullen een lied dan wel gedichtjes ten gehore brengen. De kerk is open om 18.30 uur. Na afloop kunnen er bloemen gelegd worden bij het monument, dan wel bij de graven van de oorlogsslachtoffers. Hierna is er de mogelijkheid om gezamenlijk met het Oranjecomité nog een kopje koffie/thee te drinken in de kerk.

Graag zien wij  u vanavond. De herdenking begint om 19.00 uur!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button