AlgemeenOp stap

5 Mei optocht in Scheemda afgelast wegens noodweer

- advertentie -

Scheemda – De 5 Mei optocht die georganiseerd is door handels en nijverheid Scheemda, is letterlijk en figuurlijk volledig in water gevallen. Scheemda bleek net te ontkomen aan het noodweer, maar net voordat de fakkel met bevrijdingsvuur uit Winschoten kwam barstte de hemel open en viel het met hagelstenen uit de lucht naar beneden.

- advertentie -

De organisatie besloot door te gaan met de optocht, aangezien het weer niet verbeterde zocht muziek vereniging Prins Hendrik uit Scheemda en de deelnemers van de optocht onderdak bij woon-zorgcentrum Nieuw Vredenhoven. Vervolgens werd er besloten om het jammer genoeg af te lassen.

Echter gaat het feest op voetbalveld SC Scheemda wel door, DJ Wifo zal daar het feest doorzetten met een lichtshow!

Foto’s: Hilko Snoek/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button