Algemeen

BSO Villa Kakelbont genomineerd voor Gouden Neus stichting CliniClowns Nederland

- advertentie -

Winschoten – Buiten Schoolse Opvang Villa Kakelbont tussen Winschoten en Oude Pekela in en onderdeel van kinderopvang Hummelstee, is provinciewinnaar geworden bij de Gouden Neus verkiezingen 2014 van de Cliniclowns. Villa kakelbont is hiermee genomineerd voor de landelijke Gouden Neus van stichting de CliniClowns welke op 6 juni a.s zal worden uitgereikt aan de provincie met de meeste publieksstemmen.

- advertentie -

Stichting CliniClowns Nederland
Stichting CliniClowns Nederland het goede doel voor kinderen, biedt zieke en gehandicapte kinderen in Nederland afleiding en plezier. Want tussen de behandeling, de pijn en de vele beperkingen door is een lach hard nodig. Niet alleen omdat deze kinderen het verdienen, maar vooral omdat ze veel baat hebben bij de kracht van de lach. Jaarlijks worden er vele acties georganiseerd voor dit goede doel, en elk jaar nomineren de Cliniclowns van elke provincie 1 bijzondere of ludieke actie welke tegen elkaar strijden om de bronzen, zilveren of gouden neus.

Sponsoracties
Dit jaar is BSO Villa Kakelbont “winnaar” geworden van de provincie Groningen. De kinderen van Buiten Schoolse Opvang Villa kakelbont hebben vorig jaar namelijk een zomervakantie lang verschillende acties georganiseerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel!  Zo zijn ze de zomervakantie begonnen met een grote sponsorloop in het stadspark van Winschoten,  zijn er heel veel flessen verzameld, zijn ze verkleed als clowntje de winkelstraat ingegaan  en als  afsluiting is er een circus georganiseerd. Aan het eind van de zomervakantie konden de kinderen een bedrag van 525,- euro overhandigen aan de Cliniclowns.

Stemmen
Supertrots zijn we op deze kinderen, een actie door kinderen…voor kinderen.  We vinden het dan ook erg leuk dat de kinderen kans maken op de Gouden Neus!  Om te winnen moeten we zoveel mogelijk stemmen verzamelen. Stemmen kan van 12 mei t/m 2 juni 2015, Stemmen kan HIER, de winnaar wordt 6 juni bekend gemaakt.

Alvast bedankt namens de kinderen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button