Kort nieuws

Dammers wandelen op avondvierdaagse in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De familie Sibma uit Blijham kwam vorige maand met een lumineus idee, mee te lopen op deze editie van de avondwandelvierdaagse in Winschoten, maar dan wel in de witte poloshirtjes van Damclub Winschoten. De vier kinderen Merel, Thijmen, Jari en Stan zitten namelijk op de jeugdafdeling van Damclub Winschoten, waar elke woensdagmiddag in het gebouw van Speeltuin vereniging Bovenburen de theorie van de damsport wordt onderwezen.

- advertentie -

Op de achterzijde van de shirts prijkt het logo van initiatiefnemer “Nicolai’s Steekijs” en aan de voorzijde het logo van Damclub Winschoten. Een eigengemaakt spandoek met een pakkende tekst completeerde het geheel. De “groep Sibma” begon aan de 10 km sessies met Merel, Jari, Thijmen, Stan en moeder Ada. Op de laatste avond sloot Glenn Bisschop zich aan bij de groep. Eén van Glenn’s hobby is namelijk dammen.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button