Algemeen

Zomersluiting overdekte zwembaden, Ringberg Scheemda geopend

- advertentie -
Winschoten/ Finsterwolde – In juli en augustus zijn zowel zwembad de Watertoren in Winschoten als zwembad de Hardenberg te Finsterwolde gesloten.

Vanaf woensdag 1 juli zijn zowel de Watertoren als de Hardenberg gesloten t/m zondag 30 augustus. Vanaf maandag 31 augustus zijn beide zwembaden weer geopend volgens het reguliere activiteitenrooster.

- advertentie -

Openluchtzwembad Ringberg Scheemda
In de maanden juli en augustus is openluchtzwembad de Ringberg te Scheemda geopend, alle informatie over dit openluchtzwembad is te vinden op www.zwembadderingberg.nl.

Gedurende deze zomersluiting kan het iets langer duren voordat e-mails en opgaven zwemles verwerkt en beantwoord worden. Informatie en vragen via zwemles kunt u deze periode het beste per e-mail aanvragen via zwemles@zwembadwatertoren.nl of info@dehardenberg.nl. Heeft u echt dringende vragen, neem dan telefonisch contact op met zwembad de Ringberg: 0597-591571 en vraag daar naar onze medewerkers!

Foto’s: Jeroen Bos/ Archief OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button