Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Gewonde man zit halfuur bekneld in zijn auto bij ongeluk Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Bij een ongeluk op de kruising Stationsstraat met de Garstestraat in Winschoten is vrijdagmiddag een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer kwam na een aanrijding met een andere auto op de kant terecht.

- advertentie -

De gealarmeerde brandweer heeft het slachtoffer in samenwerking met de ambulancedienst bevrijd. Het slachtoffer is later met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeers ongevallen analyse van de politie heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak.

Foto’s: Marcel Klip/ 112Hoogezand.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button