Algemeen

Succesvolle open dag bij tandartspraktijk Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Zaterdag van 10:00 – 16:00 organiseerde Tandartsenpraktijk Stationsstraat in Scheemda een open dag speciaal voor ouderen en kinderen. Tijdens deze open dag kon u zich, onder het genot van een kop koffie of thee, ook laten informeren over implantologie en gebitsprotheses.

- advertentie -

Het tandheelkundig team kent verschillende specialisaties waaronder implantologie, gebitsprothesen en speciale aandacht voor kinderen en angstpatiënten. Bij ons kunt u gratis uw gebitsprothese laten controleren. Als u daar belangstelling voor heeft, kunt u tijdens de open dag een afspraak maken.

Kinderen werden dit keer helemaal in de watten gelegd. In de tandartspraktijk is namelijk iets bijzonders gebeurt. Er is een speciale plek gemaakt voor de jongste patiënten. Een wachtkamer zoals je die nog niet eerder hebt gezien. (Zie foto’s) 

Tijdens de open dag was er een bijzondere gast aanwezig namelijk niemand minder als Captain Jack Sparrow en konden de kinderen zich laten schminken. Ook kunnen kinderen mee- doen aan een kleurwedstrijd. De kleurplaat kun je downloaden op de website of ophalen in de tandartspraktijk. Er is voor de 2 mooiste tekeningen een prijs te winnen! Maar voor alle kinderen hebben we een leuke attentie!

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button