Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Kort nieuws

Debuut Henk Prak en Gerco Lubberink op NK sneldammen Utrecht

- advertentie -

Utrecht, Winschoten – Zaterdag 13 juni werd het NK sneldammen alle categorieën afgewerkt in het Nationaal Denksportcentrum “Den Hommel” in Utrecht. Henk Prak en Gerco Lubberink beide woonachtig in Winschoten debuteerden bij de senioren. Deze klasse kende 3 categorieën met elk 24 deelnemers, namelijk <  900 ratingpunten, 900 tot 1100 punten en > 1100 ratingpunten.

- advertentie -

Met de provinciale titel op zak, in de groep 900-1100 punten belande Henk Prak uiteindelijk in de middenmoot. De 20 jarige Gerco Lubberink uitkomend in de C klasse toucheerde een keurige 10e plaats in de eindrangschikking. Algeheel kampioen werd Alexander Baljakin uit Huissen, 2e Jan Groenendijk, Wageningen en 3e Roel Boomstra uit Emmen. De KNDB had het speeltempo vastgesteld op “Fischer 5+5”.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button