Algemeen

Met Jongerencentrum ‘t Spoor de zomer door!

- advertentie -

Winschoten – Jongerencentrum ’t Spoor in Winschoten is de hele zomer open! Op dinsdag, woensdag en donderdag kun je chillen in het ’t Spoor, ’s middags tussen 14:00 en 17:00 uur en ’s avonds van 19:30 tot 21:30 uur!

- advertentie -

Daarnaast organiseert het jongerencentrum nog allerlei leuke activiteiten. Elke woensdagmiddag is er een ChillMiddag voor groep 6, 7 en 8 van de basisschool. Op het programma staan onder andere een speurtocht, zwemmen en een voetbaltoernooi.

Speciaal en alleen voor groep 8 hebben we donderdag 2 juli de laatste groep 8 disco van dit schooljaar. Tussen 16:00 en 20:00 uur is er een bbq-party! De entree is gratis! ‘t Spoor organiseert ook activiteiten voor iedereen vanaf 12 jaar, zoals bijvoorbeeld zwemmen en lasergamen.  Via www.jctspoor.nl en www.facebook.com/jcspoor worden alle activiteiten aangekondigd en vind je alle info over ’t Spoor!

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en heb jij een leuk idee voor bijvoorbeeld jouw straat, de buurt, je hangplek of sportvereniging? Wil jij een leuk feest organiseren, een sporttoernooi of een flashmob? Voor een goed en leuk idee kun je geld krijgen om jouw idee uit te voeren! Dit hoef je niet alleen te doen, wij kunnen je helpen. Kom eens langs in het jc of mail je idee naar jongerenwerk@hetoudeambt.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button