AlgemeenSport

Wandel mee met de Noord-Oost Wandelrun tijdens Run 2015

- advertentie -

Winschoten – Heerlijk wandelen, genieten van de omgeving, de mooiste luchten en vergezichten, dit alles is te vinden in het prachtige Oldambt. Een schitterend gebied in Oost-Groningen met oneindige Hollandse luchten, 25 km lange wandelpaden rondom het visrijke Oldambtmeer, wandelen door de natuur in Reiderwolde of bij het landgoed Ennemaborg met o.a. koninkspaarden, die door het Groninger Landschap als eerste natuurorganisatie in Nederland uit Oost-Polen zijn gehaald.

- advertentie -

Wandelen tijdens de RUN
Als uw hart bij het lezen van dit alles sneller gaat kloppen, kom dan in het jubileumjaar van de RUN mee wandelen met de Noord-oost wandelRUN” op zaterdag 12 september 2015. In 2014 kon voor het eerst in de geschiedenis van de RUN (sinds 1976 organisator van hét hardloopevenement in Winschoten, met Lutje RUN, 100km, 50 km en een estafette over 10x10km) worden gewandeld. Dit is een groot succes geworden met deelname van enkele honderden wandelaars.

In 2015 worden drie afstanden aangeboden, 11, 17 en 28 km. De wandelingen zullen starten buiten Winschoten. U wordt per bus vervoerd naar de startplaats. 

Inschrijven
Inwoners van Oost-Groningen zijn trots op dit gebied en willen dit graag met u delen en laten zien. Wilt u eem de kop leeg maok’n bie de diek”  en u houdt van wandelen in een prachtig mooie omgeving dan zien we u graag op zaterdag 12 september.

U kunt zich inschrijven via de website www.runwinschoten.nl Voorinschrijving is mogelijk tot 31 augustus 2015. Meer informatie kunt u vinden de website. Heeft u daarna nog vragen stuur een mail naar wandelen@runwinschoten.nl

Foto: OldambtNu.nl/ Archief

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button