Algemeen

Campus docent Nadja Eganovic genomineerd ‘Leraar van het jaar 2015’

- advertentie -

Winschoten – Campus Winschoten is trots op haar docent Nadja Eganovic. De docent Engels is namelijk door de selectieronde en genomineerd voor de verkiezing ‘Leraar van het jaar 2015′.

- advertentie -

Van de 900 genomineerden uit heel Nederland zijn tien docenten door naar de finale. En daar is mevrouw Eganovic dus één van! Op donderdag 18 juni werd ze op school verrast met een taart van de Onderwijscoöperatie. Het goede nieuws werd samen met haar collega’s uitbundig op school gevierd. Op 5 oktober 2015 vindt de finale plaats.

Nadja Eganovic geeft Engels aan het vmbo en mbo op Campus Winschoten, de school met doorlopende leerlijnen vanaf het derde leerjaar vmbo tot en met niveau 4 van het mbo. De verkiezing Leraar van het Jaar is een initiatief van de Onderwijscoöperatie, dat jaarlijks leerlingen, ouders, schoolleiders en leraren oproept hun favoriete leraar op te geven.

Veel leerlingen en ouders hebben gestemd op Nadja Eganovic. Met de verkiezing worden de kwaliteiten van leraren in het onderwijs zichtbaar gemaakt. De verkiezing van de Leraar van het Jaar richt zich op leraren die in staat zijn hun omgeving te overtuigen van hun kwaliteiten, die hierover in gesprek gaan en die leerlingen weten te inspireren

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button