Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Brandweer Oldambt voert brandkranen check uit

- advertentie -

Scheemda – Brandweer Oldambt voert in deze periode een brandkranen check uit, dit is één van de taken van preventief brandveilig wonen. De  brandweer controleert de vindbaarheid en bereikbaarheid van de brandput, ook word er gekeken naar de technische staat.

- advertentie -

Zijn de bordjes nog aanwezig die bij de put behoren, is de put niet verzakt of kapot en passen de aansluitingen die in de brandweerauto gebruikt worden op de put. Elke put word ook getest, komt er nog voldoende water uit, De gebreken aan de put worden zo snel mogelijk hersteld om bij een brand zeker te zijn van een externe wateraanvoer.

Foto’s: JB/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button