Algemeen

Tropische openluchtconcert door muziekvereniging Prins Hendrik

- advertentie -

Scheemda – Donderdagavond gaf Christelijke Muziekvereniging Prins Hendrik uit Scheemda op het plein voor de Jumbo in Scheemda een openluchtconcert. Onder het genot van een tropisch temperatuurtje kon u luisteren naar de klanken uit luchtige en populaire muziek. Dit werd verzorgd door het orkest onder leiding van Gosse Reijenga en het blazersorkest.

- advertentie -

Blazersorkest
Ook de jongste leerlingen en de blazersklas van CBS Annewieke, waren present en speelden samen met het orkest  ‘Blaas er op los!’ Ze hebben het afgelopen jaar heel wat geleerd. Het resultaat was donderdagavond te horen.

Op de foto ziet u het Blazersorkest met op de achtergrond het orkest van Prins Hendrik Scheemda.

 Foto: Arno Steeman/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button