Algemeen

Vermist hondje Macho door OldambtNu.nl terug bij eigenaar

- advertentie -

Winschoten – Wat voor hondje Macho als een mooie zonnige dag begon eindigde in een drama. Zijn vriendje, de hond van de buren kwam onverwachts op bezoek. Dit verliep niet zoals het moest, Macho schrok van hem en is uit angst weggerend. Echter zo snel, zijn baasje kon hier niet tegen rennen.

- advertentie -

Vrijwel daarna kwam er een grote onweersbui, Macho struinde door Winschoten over St. Vitusholt richting Pekela, door de onweer raakte hij in paniek en kwam hij langs Hotel Royal York aan de Stationsweg, waar hij wou schuilen. Intussen had het baasje van Macho een onderzoek opgestart en werden er foto’s op Twitter gezet.

Bij onze actuele redactie kwam deze Tweet voorbij, we schoten te hulp en plaatsten een oproep op onze Facebookpagina. Door de snelle reactiestroming van mensen die op onze oproep reageerden en het hondje vonden via de Facebookpagina ‘ZOEK huisdier ZOEK eigenaar’  Waar een oplettende burger een oproep had staan, kon Macho binnen een uur herenigd worden met haar baasje.

OldambtNu.nl & haar baasje bedanken onze volgers op Facebook & Twitter voor het delen en daarop hun snelle reactie. 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button