Algemeen

‘Doumit’ nieuw sociaal werkbedrijf in de gemeente Oldambt

- advertentie -

Oldambt – Doumit is een nieuw sociaal werkbedrijf in de gemeente Oldambt dat opereert binnen de kaders van de nieuwe Participatiewet*. Het bedrijf richt zich op begeleiding en maatschappelijke ondersteuning van mensen met een arbeidsbeperking. Iedereen in de gemeente Oldambt die een duwtje in de rug nodig heeft kan bij Doumit aan de slag.

- advertentie -

Doumit doet het anders, is kleinschalig en zet zich in voor mensen die door een handicap of beperking lastig aan het werk kunnen. Zo levert iedereen een bijdrage aan de maatschappij.

Voor Oldambtsters met een zorgindicatie die willen werken is bij Doumit een plek. Doumit heeft – of gaat op zoek naar- werkzaamheden die aansluiten bij de wensen en mogelijkheden van de werknemer. Dat kan productiewerk zijn, bijvoorbeeld het in- of ompakken van producten in Doumit’s eigen werkruimte. Maar ook eenvoudig huishoudelijk werk, klusjes en boodschappen doen op locatie. Of licht werk in groenonderhoud zoals grasmaaien, schoffelen en harken. Het werk kan projectmatig zijn, maar ook voor langere tijd. Eigenlijk zijn er geen beperkingen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button