Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

‘Ik las een krant en wachtte rustig op de brandweer’

- advertentie -

Scheemda – Een bejaarde mevrouw kwam donderdagavond vast te zitten in de lift in een flat aan de Oude Rijksweg te Scheemda. Een lift wat zij dagelijks gebruikt functioneerde niet na toe behoren, de deuren gingen niet meer open op de begaande grond.

- advertentie -

De mevrouw raakte totaal niet in paniek, ze handelde zoals het hoort. ‘Ik drukte op het alarm knopje en ze zouden de brandweer sturen’ In tussentijd is ze op het liftstoeltje gaan zitten.  Er was toevallig een krant in de lift aanwezig die is ze gaan lezen tot dat de brandweer ter plekke kwam.

Na een kleine 10 minuten kwam de brandweer ter plaatse die de bejaarde mevrouw bevrijd hebben. Vervolgens hebben hun de lift afgesloten, en is deze niet meer bruikbaar tot dat de monteur komt.

Foto’s: JB/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button