Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Zestal aangehouden na diefstal drankvoorraad van café Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De politie heeft zondagochtend zes verdachten aangehouden in Winschoten wegens diefstal van drank uit een voorraadcontainer bij een café aan het Marktplein.

- advertentie -

Twee van hen zijn staande gehouden door de eigenaar van het café. In de omgeving is een derde verdachte aangehouden die 48 flesjes Smirnoff bij zich had. Kort daarna werden ook de overige drie verdachten aangehouden met een winkelwagen vol Berenburg/Cola.

Zij zijn ingesloten voor verhoor. Het gaat om een 15-jarige jongen uit Stadskanaal, een 16-jarige jongen uit Wildervank, een 24-jarige man uit Gasselternijveen, een 31-jarige man uit Stadskanaal, een 42-jarige vrouw uit Stadskanaal en een 43-jarige man uit Stadskanaal. De café-eigenaar deed aangifte van diefstal.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button