AlgemeenIncidenten

Politie Noord-Nederland komt dichterbij met eigen live-studio

- advertentie -

Noord Nederland – De politie Noord-Nederland komt dichterbij en hoe. Met de realisatie van een studio in het hoofdbureau van Politie aan de Rademarkt in Groningen, kunnen vanaf heden live televisie interviews worden gestreamd naar RTV Drenthe, Omrop Fryslan, SBS6, NOS en RTL.

- advertentie -

Via een breedband telefoonverbinding wordt audio -en visuele verbinding gemaakt met een ander Video Tele-conferentie Systeem. Deze converteert het beeld en geluid bestemd voor een televisie-item. De voorafgaande testen met RTV-Drenthe en Omrop Fryslan bleken succesvol.

Dat gaf aanleiding om technisch door te puzzelen om de kwaliteit te verbeteren. Het eerste interview vond vandaag 23 juli 2015 plaats  en is in hetprogramma Hjoed bij Omrop Fryslân te zien met politie woordvoerder Wouter de Vries.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button