Algemeen

Geef je op voor BeachvolleybalToernooi tijdens 3DagenGezellig

- advertentie -

Midwolda – Na het succes van de 1e editie vorig jaar kan een 2e editie van BeachvolleybalToernooi Gezellig! natuurlijk niet uitblijven! Opnieuw gaan volleybalvereniging Set Uppers uit Scheemda en de organisatie van Festival Gezellig! aan het strand van Midwolda BeachvolleybalToernooi Gezellig! weer organiseren.

- advertentie -

Gezien de vele teams die we vorig jaar hebben moeten teleurstellen is besloten om dit jaar uit te breiden naar 2 dagen! Met tevens een uitbreiding van de competitie met Herenteams, Damesteams, Mix en Recreatieteams.

Maar er is meer…!
Het is mogelijk om met je team te blijven slapen op onze Beachvolleybal Camping. Meld jouw team zich aan om te blijven slapen dan heeft je team ook toegang tot de RadioNL StrandHolland Feest met TOP artiesten in de feesttent op de zaterdagavond. 

Mogelijkheden:

 • Optie 1:  per team € 30,– (alleen deelname overdag)
 • Optie 2:  per team € 50,– inclusief overnachting op de camping / 1 of 2 tenten voor maximaal 4 personen / toegang feestavond voor 4 personen

  Geef je op door een e-mail te sturen naar info@3dagengezellig.nl met de volgende gegevens:
  – naam, adres en woonplaats van contactpersoon team
  – samenstelling en naam van je team? (heren, dames, mix of recreatieteam)
  – optie 1 of optie 2

  Vervolgens ontvang je een bevestiging van ons met daarin o.a. het rekeningnummer waar je je inschrijfgeld naar over kunt maken. Volleybalvereniging Set Uppers en de organisatie van Festival Gezellig! zien jullie inschrijving graag tegemoet.

Doe dit snel want VOL = wederom VOL!!!

- advertentie -

Datum:     zaterdag 22 & zondag 23 augustus 2015 – strand Midwolda
Aanvang:  v.a. circa 11.30 uur (exacte tijden volgen later)

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button