Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Politie zoekt getuigen & omstanders na mishandeling Langestraat

- advertentie -

Winschoten – Vorige week vrijdag 7 augustus 2015 omstreeks 15:00 uur heeft er een mishandeling plaatsgevonden in de Langestraat te Winschoten. Dit was ter hoogte van de Lemon & Lime. Er is aangifte gedaan van deze mishandeling.

- advertentie -

De verdachten zijn bekend maar we zijn nog op zoek naar de man en een vrouw die de partijen uit elkaar hebben gehaald. Weet u wie deze mensen zijn of bent u het zelf of bent u ook getuige geweest van deze mishandeling dan komen we graag met u in contact.

U kunt bellen met het politiebureau Winschoten onder telefoonnummer 0900-8844

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button