AlgemeenCultuurOp stap

Musicalmeezingers tijdens openluchtconcert Pura Vida

- advertentie -

Blauwestad – Musicalmeezingers en jong talent voeren dit jaar de boventoon tijdens de negende editie van Pura Vida, het gratis toegankelijke klassieke openluchtconcert in Blauwestad. Operazangeres Veerle Sanders (23) en bariton Rubèn Plantinga (24) brengen bekende liedjes uit onder meer The Sound of Music, My Fair Lady en de musical Annie ten gehore.

- advertentie -

De 18-jarige gitaarvirtuoos Maarten Oomes uit Hoogeveen en het Groninger Kinder- en Jeugdkoor staan ook op het podium. De muziek wordt net als voorgaande jaren verzorgd door het Noord Nederlands Orkest ( NNO).

Pura Vida
Het concert vindt plaats op zaterdag 29 augustus om 19.30 uur aan de Elfenbank in Blauwestad. Het NNO heeft een sprankelend programma samengesteld, met klassiek repertoire voor de pauze en musicalsongs na de pauze. Het evenement staat garant voor een mooie muzikale avond in de buitenlucht, waar vorig jaar 5000 mensen op afkwamen. Bezoekers kunnen het concert bijwonen vanaf het water of het vaste land. Toegang is gratis.

Voor het volledige programma kijk op www.blauwestad.nl.

Foto: PuraVidablauwestad.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button