AlgemeenSport

Geslaagd beachvolleybal-toernooi tijdens 3Dagen Gezellig

- advertentie -

Midwolda – Mooi weer, 7 velden, 45 teams…. Dat zijn de ingrediënten die het afgelopen weekend tijdens 3Dagen Gezellig het beachvolleybal-toernooi tot een groot succes hebben gemaakt. Het door Abiant/Set Uppers georganiseerde toernooi was net niet volgeboekt, maar desondanks kan de organisatie terugkijken op een mooi toernooi.

- advertentie -

De teams die op het Strand Noord van Blauwe Stad in Midwolda de velden betraden deden dit onder een stralende zon, geholpen door een verkoelende wind. Helaas was die wind op zondag af en toe goed voor een volledig mislukte bal, maar dat mocht de pret niet drukken. De sfeer was gemoedelijk en hebben de deelnemers en toeschouwers voor een geslaagd toernooi gezorgd.

De 3 bekers die er te winnen waren zijn op zondag als volgt verdeeld: bij de heren heeft Jardin de BBB gewonnen, bij de dames het team van Ajeto en bij de mixteams is de beker gegaan naar De Roppo’s.

Doelstelling voor Abiant/Set Uppers is om volgend jaar in ieders geval het aantal teams van dit jaar te evenaren; het liefste nog wat meer. De ruimte is er in ieders geval!

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button