Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenSport

Snelschaaktoernooi bij Van der Linde

- advertentie -
Winschoten – Op 4 september is het schaakseizoen bij schaakclub Van der Linde in Winschoten weer van start gegaan met het traditionele snelschaaktoernooi. 18 schakers speelden tien rondes om te bepalen wie de sterkste snelschaker onder hen was. Per partij stond er voor iedereen 5 minuten op de klok, dus dat betekende snel nadenken en snel zetten.
Na vijf rondes begon zich af te tekenen op het scorebord wie de sterkeren en wie de zwakkeren waren. Na negen rondes stond Raymon Oord één punt voor op Jan Pieter Koppenaal. Als Oord in de laatste ronde zou verliezen en Koppenaal zijn laatste partij zou winnen, was de strijd nog niet gestreden. Maar beiden scoorden echter remise en Raymon Oord ging verdiend met de beker naar huis.
Schaakliefhebbers zijn uitgenodigd vrijdagavond in het Bovenburengebouw aan de Tromplaan te komen kijken en een partijtje te spelen. De jeugd speelt van 18.15 – 19.30 en de senioren van 19.30 – 23.00.

- advertentie -
- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button