Algemeen

VPRO Tegenlicht in de Harbour JazzClub Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De Harbour Jazz Club Winschoten (HJCW) aan de Havenkade West 3 in Winschoten vormt op donder-dag 17 september het decor voor een regionale meeting van het populaire journalistieke programma Tegen- licht van de VPRO.

- advertentie -

Tijdens deze bijeenkomst wordt nagepraat over één van de veelbesproken uitzendingen van Tegenlicht. Vooraf is er de mogelijkheid om te eten.

Thema van de bijeenkomst is ’Experimenteren met gratis geld’. In de te bespreken Tegenlicht-aflevering ‘Gratis geld voor iedereen, het basisinkomen uitgelegd’ onderzoeken de makers het basisinkomen, ofwel: gratis geld als burgerrecht. Te gast is Frans Kerver uit Groningen; hij is de eerste burger in Nederland die gedurende twaalf maanden een basisinkomen ontvangt.

Wie mee wil eten, moet zich wel even vooraf aanmelden. Dat kan per e-mail via info@harbourjazzclubwinschoten.com of via de site:www.harbourjazzclubwinschoten.com. Het diner begint om 18.00 uur. De kosten zijn tien euro. Vervolgens wordt van 19.00 tot 20.00 uur de betreffende uitzending van Tegenlicht op een groot beeldschermvertoond. De discussie vindt aansluitend plaats, tot ongeveer 22.00 uur.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button