AlgemeenKort nieuwsOp stap

Vandaag Fashion, beauty en design tijdens ‘Fashion Event Winschoten’

- advertentie -

Winschoten – Tijdens het Fashion Event Winschoten op zaterdag 26 september staat de Winschoter binnenstad compleet in het teken van fashion, beauty en design. Mode-ontwerper Jan Boelo showt zijn collectie in Cultuurhuis De Klinker, automodellen van lokale autodealers sieren de Langestraat en op het Israëlplein pronkt een verhoogde catwalk waarop modellen de nieuwste collecties van winkels uit de binnenstad showen. De presentatie van de modeshow is in handen van rapper
Yes-R.

- advertentie -

Modeshow lokale ondernemers
Maar liefst drie modeshows zijn er te zien op de V-vormige catwalk op het Israëlplein. Om 13.30, 14.30 en 15.30 uur. Twintig modezaken uit Winschoten doen mee aan de bruisende show. Het zijn niet alleen de nieuwste kledingcollecties van lokale winkels die op de catwalk voorbij komen, ook worden er bijzondere, duurzame creaties, fietsen en brillen getoond. De deelnemende bedrijven worden aangekondigd door rapper Yes-R.

Mode & Beautyplein
Naast de catwalk staan kramen waar mensen terecht kunnen voor stijladvies: haar opsteken, make- up aanbrengen, kleuradvies krijgen, nagels lakken en sieraden zijn onder andere op deze markt vertegenwoordigd.

Autoshow
Mannen en vrouwen die niet van mode en fashion houden, maar wel van design kunnen hun hart ophalen bij de verschillende automodellen die in de Langestraat geplaatst zijn. De auto’s worden door lokale ondernemers tentoongesteld en zijn te vinden op diverse plekken in het winkelcentrum.

Expositie Jan Boelo
Naast een modeshow door Winschoter ondernemers op het Israëlplein exposeert de succesvolle mode-ontwerper Jan Boelo uit Scheemda zijn collectie in Cultuurhuis De Klinker. Onder andere zijn de outfits te zien die hij heeft ontworpen voor bekende artiesten, als Within Temptation, Caro Emerald en Ellen ten Damme. Niet alleen zijn kleding wordt op bijzondere wijze getoond aan het publiek, maar ook is het mogelijk om zijn Chapter Friday fall/winter show ‘live’ mee te maken. Dit kan door het dragen van een ‘Oculus Rift’, een bril waarmee met bewegingen van het hoofd het net is alsof je midden in de show zit.

Goodiebag
Aan de eerste 250 bezoekers van de expositie van mode-ontwerper Jan Boelo wordt een lege goodiebag uitgedeeld. Deze goodiebags kunnen gevuld worden door aan de hand van een plattegrond de deelnemende bedrijven in het winkelcentrum te bezoeken.

Foto: Jan Boelo

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button