AlgemeenIncidenten

Bestuurder te water geraakte auto Scheemda was onder invloed

- advertentie -

Scheemda – Agenten troffen donderdagochtend een auto in het water langs de Scheemderzwaag. De auto lag voor meer dan de helft onder water. Aan de sporen was te zien dat er iemand de wal was opgeklommen. Een duiker van de brandweer heeft in de auto en verder in het kanaal gezocht. Er werden geen mensen in het water aangetroffen.

- advertentie -

Onder invloed
Met behulp van het kenteken wisten ze de 39-jarige eigenaresse, uit Groningen, te achterhalen. Zij verklaarde dat ze die nacht te water was geraakt. Ook vertelde ze dat ze die nacht alcohol had gedronken. Ze had alleen in de auto gezeten. Verder kon ze zich weinig herinneren. Na een blaastest op het politiebureau bleek ze nog 0,5 promille (215 ugl) alcohol in haar bloed te hebben. Er wordt proces-verbaal opgemaakt

Lees hier meer over het ongeluk. 

Foto’s: Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button