Algemeen

Coverband O.D. sluit eerste Adrillen af bij Boelie’s Pub

- advertentie -

Winschoten – Maandag 2 november is de 200ste editie van de Adrillen in Winschoten en dat gaat bij Boelie’s Pub aan de Venne te Winschoten groots gevierd worden. Vanaf 11.00 uur zijn de deuren open en zal Colourblind met o.a. Kira Dekker de middag van muziek voorzien. Ook is vanaf 11.00 uur het terras geopend met een buitenkeuken waar je uitsluitend vers gemaakte lekkernijen kan eten. Zo hebben we uiteraard snert op het menu, maar ook heerlijk gegrilde gehaktballen, mosterdsoep en diverse soorten stamppot.

- advertentie -

Dan gaan vanaf 16.00 uur de deuren open van de zaal van Boelie’s Pub en gaan we de Adrillen afsluiten met een knallend optreden van de coverband O.D.. O.D. is een coverband bestaande uit 6 gedreven muzikanten die het al meerder keren hebben gepresteerd om Boelie’s Pub volledig op de kop te zetten. De titels van de nummers die door de band gespeeld worden zullen door het publiek niet altijd direct herkend worden, doch bij de eerste tonen van het intro roept men vaak… O, Die!

De entree voor dit groots Adrillenfeest is helemaal gratis!

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button