AlgemeenIncidenten

Brandweer knipt fietsslot kapot op het NS Station

- advertentie -

Winschoten – Dinsdag tegen de einde van de middag zag een eigenaar zag zijn gestolen fiets staan in het fietsenrek bij het Station, hierop belde hij de politie. Na een controle door de politie bleek de fiets inderdaad van de rechtmatige eigenaar te zijn. Alleen er was één probleem, er zaten 2 nieuwe sloten op.

- advertentie -

Hierop de heeft de politie de brandweer ter plaatse laten komen. Deze hebben met behulp van een hydraulisch schaar het fietsslot weten open te krijgen. Waarna de fiets met de rechtmatige eigenaar herenigd werd. Het aangifte doen na een diefstal van je fiets heeft dus daad werkelijk zin, aldus de politie.

Foto’s: Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button