Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Vegro verpleegartikelen word 30 jaar, wie jarig is trakteert

- advertentie -

Winschoten – Aanstaande vrijdag 30 oktober is het zover! Vegro viert haar 30e verjaardag en wil dit graag met u vieren. Kom een gratis kopje koffie of thee drinken op vrijdag 30 oktober bij de Thuiszorgwinkel op Venne 13 en ontvang een leuke attentie.

- advertentie -

Wie jarig is trakteert natuurlijk op scherpe aanbiedingen! Kom langs bij de Thuiszorgwinkel en ontdek welke producten in de aanbieding zijn. Tevens hebben we in onze Thuiszorgwinkel verschillende activiteiten georganiseerd. Zo zal ’s morgens Ton Schrantee van fysio praktijk Ton Schrantee van 10.00 tot 12.00  aanwezig zijn. ‘s Middag zullen er tussen 13:00 tot 15:00 diverse aantrekhulpmiddelen worden gedemonstreerd. Vervolgens zal Sabine Scheve van Ergopraktijk Oldambt om 15:00 tot 17:00 uitleg geven wat haar werk als ergotherapeut inhoud en wat dit voor u  kan betekenen.

Vegro verpleegartikelen heeft een kleurrijke historie: al decennia lang leveren we verpleeg- en aanverwante artikelen aan zowel professionele organisaties als particuliere klanten. Het begon allemaal in 1985. Simone van Veen, toen werkzaam als wijkziekenverzorgende, liep regelmatig tegen problemen met hulpmiddelen aan. De hulpmiddelen waren er simpelweg niet of ze verkeerden in een slechte staat. Dit moest anders!

Samen met Corien de Groot besloot Simone van Veen om Vegro Verpleegartikelen op te richten met als doelstelling: goede en schone hulpmiddelen aanbieden om de kwaliteit van leven te verbeteren. Startend als eenmanszaak trok Simone bij nacht en ontij erop uit om de door haar zelf
aangeschafte rolstoelen en bedden bij hulpbehoevende klanten te bezorgen. Haar bevlogen uitspraak ‘’zieke mensen kunnen niet wachten’’ geldt binnen Vegro nog steeds als credo.

Waar staan we nu? Vegro Verpleegartikelen is uitgegroeid tot een bedrijf met een landelijke dekking aan thuiszorgwinkels en uitleenpunten, een webwinkel en meerdere distributiecentra vanuit waar de uitleen, verhuur en verkoop van verpleegartikelen en hulpmiddelen wordt
verzorgd.

En nog steeds staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor u!

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button