AlgemeenGemeente

VVV verhuist naar Cultuurhuis De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Vanaf 1 november vindt u de VVV niet meer in d’Olle Witte, maar in Cultuurhuis De Klinker. Het Cultuurhuis is een plek waar veel bezoekers komen: het theater, de bibliotheek,  het kunstencentrum en de bioscoop zijn er onder andere gevestigd. Een geschiktere locatie bestaat haast niet om publiek te voorzien van toeristische informatie of het kopen van diverse bonnen.

- advertentie -

Toeristische informatie
Waar je kunt wandelen, fietsen, golfen, varen, shoppen, eten, uitgaan en overnachten hoor je in de VVV. Ook koop je er de bonnen waarmee je je vrienden en familieleden kunt verrassen: VVV cadeaubon, Podium Cadeaukaart, Nationale Dinercheque, Nationale Bioscoopbon en natuurlijk Fontana Bronnenbon. Naast de VVV zijn er in het gebied ook diverse TIP’s (Toeristische Informatiepunten) en TOP’s (Toeristische Overstappunten).

Openingstijden VVV Oldambt

  • Maandag         – Gesloten
  • Dinsdag           – 11:00 – 17:00
  • Woensdag       – 11:00 – 17:00
  • Donderdag      – 11:00 – 17:00
  • Vrijdag             – 11:00 – 17:00
  • Zaterdag          – 11:00 – 17:00
  • Zondag             –  Gesloten

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button