AlgemeenOp stap

Activiteiten wegens Vijfhonderd jaar Scheemda

- advertentie -

Scheemda –Er vinden deze week twee grootse evenementen plaats in het kader van het 500-jarig bestaan van Scheemda: een circus en een muziekavond.

- advertentie -

Eerder deze week
Door en voor alle 340 basisschoolleerlingen in Scheemda werd op donderdag 29 oktober een groots kindercircus gehouden in de Eextahal in Scheemda. De leerlingen, ouders, lesgevend personeel en vrijwilligers van alle basisscholen in het dorp werkten enthousiast aan dit evenement mee.
Vanavond
Het tweede evenement deze week vindt plaats op zaterdag 31 oktober eveneens in de Eextahal. Om 21.00 uur zal Pieter Smit, burgemeester van de gemeente Oldambt, een jubileumfeestavond openen, waar ondermeer zullen optreden de bekende Scheemder semi-akoestische coverband Toost en het Pekelder zangduo Lucas en Gea. Daarnaast is er een lasershow, verzorgd door Jan Bremmer uit Midwolda.

De entreekaarten à vijf euro, inclusief twee consumpties, zijn onder meer verkrijgbaar bij Jumbo en Primera Faber in Scheemda..

Overige activiteiten
Overige activiteiten, zoals het bezoek van alle Scheemder 12- tot en met 17-jarigen aan een thuiswedstrijd van FC Groningen en het symposium en fototentoonstelling rond het Scheemder orgel in en rond de Scheemder kerk anno 1515 vinden later in het seizoen plaats.

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button