AlgemeenOp stap

200 Jaar Adrillen in stijl officieel geopend

- advertentie -

Winschoten –  200 Jaar Adrillenmarkt word deze week groots gevierd in Winschoten! Al twee eeuwen lang vindt in Winschoten op de eerste maandag van november Adrillen plaats. De grootste jaarmarkt van de provincie Groningen. Dit jaar is het daarom in Winschoten niet één, maar tien dagen lang feest in het kader van de 200ste Adrillen!

- advertentie -

Naast de jaarmarkt kan er van zaterdag 31 oktober tot en met maandag 9 november  a.s. onder andere worden genoten van een optreden van het Jostiband Orkest in De Klinker, de sensationele Geschwister Weisheit Hochseil Show, diverse straattheateracts en vele oude ambachten van de Onstwedder Gaarv’n. De uitgebreide Adrillen-programmering wordt georganiseerd en mogelijk gemaakt door Stichting Marketing Binnenstad Winschoten. Alle optredens tijdens deze Adrillen 10-daagse zijn gratis toegankelijk.

Klik hier voor het volledig programma.
Klik hier voor meer informatie over de Adrillen APP voor uw telefoon.

Foto’s: Trijntje Timmer/ OldambtNu.nl
Video: Robbert Meinders/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button