Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

Traditionele Hobbymarkt in de Tramwerkplaats groot opgezet

- advertentie -

Winschoten – Ook de traditionele Hobbymarkt – al vele jaren een vast onderdeel van Adrillen – is extra groot opgezet. Deze wordt gehouden in De Tramwerkplaats aan de Havenkade-west en in de naastgelegen Alu-hal. Vanwege de 200ste editie van de Adrillenmarkt, is de toegang tot de Hobbymarkt dit jaar gratis!

- advertentie -

Op de Hobbymarkt wordt een grote  verscheidenheid aan hobby’s gepresenteerd. Onder meer textiele werkvormen, schilderen, houtbewerking, modelbouw, kantklossen, vilten figuren en wenskaarten maken, keramiek, sieraden, enz.

Ook is er een grote expositie van prachtige quilts te zien van ‘Vrouwen van Nu’. Semper Florens heeft een bijzondere stand met bloemdemonstraties en -arrangementen. Modelbouwers tonen exemplaren van miniaturen van (vracht)auto’s, stoomlocomotieven en (duik)boten. Zeer bijzon-der is ook de tentoonstelling van een miniatuur/replica van de Gouden Koets (schaal 1:10) met de complete erewacht zoals die op Prinsjesdag is te zien met o.a. de 4-span paarden, hoofdstalknecht en lakeien.

Klik hier voor het volledig programma.
Klik hier voor meer informatie over de Adrillen APP voor uw telefoon.

Foto’s: Trijntje Timmer/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button