AlgemeenSport

A.s. Zaterdag zesde keer Virol-Sinterklaasloop in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Op zaterdag 14 november, direct na de intocht van Sinterklaas in Nederland, wordt alweer voor de zesde keer de Virol-Sinterklaasloop in Scheemda georganiseerd. Net als voorgaande jaren zal burgemeester Pieter Smit het startschot lossen. In hardlooptenue, want de sportieve burgemeester loopt zelf graag een rondje mee door zijn woonplaats.

- advertentie -

De Sinterklaasloop is er voor jong en oud: naast de wedstrijdloop van 10 kilometer kunnen ook recreatieve lopers hun sportieve hart ophalen aan een afstand van 5 of 10 kilometer. En speciaal voor kinderen is er de jeugdloop. Zij kunnen 500, 1.000 of 2.000 meter lopen. De Sinterklaasloop maakt deel uit van het Schutrups Loopcircuit en trok in 2014 ruim 400 lopers. De stichting Oldambt Gezond organiseert de loop, samen met Atletiekvereniging Aquilo uit Winschoten.

Deelnemers kunnen zich op de dag zelf vanaf 13.30 uur inschrijven in de Eextahal in Scheemda. Het startschot zal klinken om 15.00 uur. De jeugdloop start een uur eerder. Meer informatie is te vinden op de website www.oldambtgezond.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button