AlgemeenIncidenten

Omstander blust autobrand in centrum van Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Zaterdagmiddag omstreeks 3 uur vatte een auto vlam aan de Burgemeester Schonfeldplein te Winschoten. De auto stond geparkeerd op een parkeerplaats tegen de ABN-Amro aan. De brand werd snel ontdekt door enkele voorbijgangers. Ook heeft een alerte omstander de auto proberen te blussen met een schuimblusser. Na deze snelle poging nam de brandweer van Winschoten het stokje over.

- advertentie -

Helaas, ondanks de snelle reddingspoging is de auto verwoest door de brand. Door de rookpluimen kwam het winkelend publiek een kijkje nemen. De politie zorgde voor een veilige afzetting.

Burgernet
De politie vraagt om getuigen die iets gezien hebben van de autobrand aan de Burgemeester Schonfeldplein te Winschoten. Vermoedelijk is de auto die geparkeerd stond tegen de ABN Amro in brand gestoken. Dit gebeurde omstreeks 14.45.

Foto’s: JB & Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button