AlgemeenOp stap

Wethouder van den Aker verwelkomd Sinterklaas in Beerta

- advertentie -

Beerta – Bij de intocht van Sinterklaas in Beerta gistermiddag was er veel opkomst. Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten kwamen per boot aan in de Beerster haven. Zij werden verwelkomt door Wethouder van der Aker.

- advertentie -

Vanaf de haven was er een optocht met muziekpieten naar het Vredesplein. Sinterklaas had verschillende pieten mee genomen. Waaronder Acrobaat piet, ballonpiet, hoofdpiet. en opa pieten. Ook was plaatjespiet mee, bij deze Zwarte Piet kon je op de foto met sinterklaas.  Na enkele optredens op het Vredesplein ging Sint samen met zijn gevolg naar verzorgingstehuis de Tjamme, de ouderen werden hier verrast door Sinterklaas.

Foto’s: Plaatjespiet, Trijntje Timmer/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button