Kort nieuws

Landelijke primeur, bespaar duizenden euro’s op een bedrijfsapp.

- advertentie -

Winschoten – Bedrijven besparen honderden tot duizenden euro’s met het creëren van een eigen bedrijfsapp via heelhollandappt.nl. Dit unieke concept van iMediaLab Bedrijfsapps uit Winschoten maakt het voor iedere ondernemer mogelijk een professionele betaalbare app te bezitten.

- advertentie -

Met de lancering van heelhollandappt.nl heeft iMediaLab uit Winschoten een landelijke primeur. Laat deze kans niet liggen. Apps zijn een belangrijk marketinginstrument voor bedrijven. Google speelt hierop in door een nieuwe manier van indexeren toe te passen. Apps worden daardoor door google gepromoot bij miljoenen gebruikers. Reden te meer voor ondernemers om te kiezen voor een app en een nog groter bereik te realiseren.

Voor slechts € 49,95 per maand is het nu voor iedereen mogelijk om een eigen professionele app te maken. De apps zijn te downloaden in de app stores van Windows, Apple en Google.

Dave Leeuwerik oprichter van iMediaLab vraagt zich af waarom bedrijven nog steeds zoveel moeten betalen voor een app. Vanuit deze gedachte is er een iMediaLab concept ontstaan die apps betaalbaar maakt.

“Wij bieden met heelhollandappt.nl talloze kant-en-klare blokken aan. Deze worden naar wens van de klant door ons samengesteld. Uiteindelijk vervaardigen wij een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke app. Klanten kunnen hun app gemakkelijk zelf actueel houden. Dat alles voor een betaalbare prijs.”

Hoe werkt het
Bedrijven en particulieren laten via de website heelhollandappt.nl hun gegevens achter. Hierna neemt iMediaLab Bedrijfsapps contact op. De klant laat weten wat de wensen zijn en iMediaLab.nl stelt de app samen.  Via een zeer eenvoudige CMS systeem kunnen onze klanten hun eigen app voorzien van content. Dit is 24/7 te wijzigen doormiddel van live updates. Gebruikers van de app zien updates meteen. Een nieuwe store update is niet nodig.

Dit alles is geheel GRATIS. Pas wanneer de klant besluit om de app in de stores te plaatsen zijn de kosten € 49,95 ex BTW per maand. De klant betaald dus geen opstart en/of ontwikkelingskosten en de app is per maand opzegbaar.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button