AlgemeenSport

WVV wint met 2-0 van Nieuw Buinen

Winschoten – Op een winderige sportpark aan de Stikkerlaan in Winschoten werd om 14.00 uur aftrapt door WVV.

Nieuw Buinen zat er direct boven op en dit resulteerde in een paar kansjes. Daarna nam WVV het heft in handen en dat leidde tot een schitterend doelpunt van Bert-Jan Haaijer hij schoot de bal diagonaal in de verre hoek en verschalkte keeper Robert Smit. Verder verloop van de eerste helft was vooral rommelig dit kwam doordat de wind een grote rol speelde.

In het begin van de tweede helft ging Nieuw Buinen snel op zoek naar de 1-1 maar grote kansen leverde dit niet op. WVV counterde naar 2-0 overwinning door wederom een schitterend doelpunt dit keer op naam van Marcel Smit.

WVV is op dit moment koploper in 1F doordat Heerenveen de uitwedstrijd tegen Hoogeveen met 3-2 verloor. SVBO won op eigenveld met 2-1 van Erica. Heerenveen heeft 1 punt achterstand op WVV en 1 wedstrijd minder gespeeld. SVBO heeft 2 punten achterstand en 2 wedstrijden minder gespeeld