Algemeen

OldambtNu.nl compleet met de nieuwe App, download hem nu!

- advertentie -

Redactie – OldambtNu.nl heeft zichzelf begin december een nieuw jasje laten aanmeten en deze is toen meteen aangetrokken! Met trots presenteerde wij toen onze gemoderniseerde website waar we destijds in samenwerking met de webdesign specialist uit Winschoten en Groningen, Dugu.nl, naar toe hebben gewerkt! 

- advertentie -

Ondanks dit, besloten wij om het door te pakken, in een mum van tijd heeft iMediaLab uit Winschoten specialist in Apps, voor ons een heuse App weten te bouwen.

OldambtNu.nl App
Door middel van een overzichtelijke nieuws overzicht ziet u in één oogopslag het laatste nieuws uit de gemeente Oldambt. U kunt vervolgens op het bericht klikken om verder te lezen. Mocht u het bericht leuk vinden en wilt u dit delen met uw kenniskring kunt u het artikel makkelijk delen via de ‘deel knop’ onderin het scherm.

In de Sidebar kunt u een overzicht zien van alle items in de App. Onder het kopje ‘In beeld’ ziet u de laatste video’s die wij hebben geupload. Ook kunt u het actuele weer bekijken in de App.

SpotDirect
De nieuwe App van OldambtNu.nl beschikt over een aantal mooie technische snufjes. Waaronder onze functie SpotDirect. Hierbij kunt u als burger van Oldambt snel en direct foto’s of een tip doorgeven aan OldambtNu.nl.

Voorbeeld: U bent bij een evenement en wilt graag uw foto delen met de rest van de inwoners. Dan kan dit middels de functie SpotDirect. Of u ziet iets waarbij u denkt dat het nieuwswaardig kan zijn. Laat het weten via deze ‘Tiplijn’. Of stuur zelf u foto.

- advertentie -

Pushbericht
Door middel deze App kunnen wij u snel en actueel op de hoogte brengen. Dit kan mogelijk gemaakt worden wanneer u Pushberichten toe staat. Dit kunt u zelf aangeven bij instellingen rechtsboven in de App. Wij geven alleen Pushberichten als dit écht nodig is. Dit gebeurd dus alleen bij Breaking News of bijzondere items zoals Burgernet berichten, NL-Alert ect. Zéér handig als u actueel op de hoogte wil gehouden worden omtrent het nieuws uit Oldambt

- advertentie - 

Downloaden
De App is te downloaden voor mobiele apparaten met Windows, Android of iOS.
Zoek OldambtNu in uw App store of klik op de onderstaande link.

Windows
Android
iOS (Apple)

Feedback
Mocht u feedback hebben over deze App, of mist u iets. Laat het ons weten via het contactformulier op de site of in de App. Of via SpotDirect!

Deze App is mede mogelijke gemaakt door iMediaLab uit Winschoten. Gespecialiseerd in Apps!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button