Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenCultuur

Top 2000-dienst 2015 in de Vennekerk te Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Op 27 december, de laatste zondag van het jaar, wordt op verschillende plaatsen in Nederland een Top 2000-dienst gehouden. Dat is een dienst die aansluit op het draaien van de Top 2000 van popsongs aller tijden op radiozender NPO2. Dat gebeurt vanaf 25 tot 31 december.

- advertentie -

De Protestantse gemeenten uit Scheemda en Winschoten organiseren voor de regio een Top 2000-dienst, met een aantal sterke nummers uit de Top 2000.

Het gaat om nummers die iets te maken hebben met het zoeken naar warmte en verbinding.

Het thema is: “Op zoek naar geborgenheid.”

De veelal bekende nummers worden gespeeld door de Top 2000-band Grooving. Veel nummers kunnen ook meegezongen worden. Grooving is een Groninger formatie, met als zanger en gitarist oud- Scheemder Bert Boven. Er wordt wat verteld over de achtergrond van een enkele nummer en waarom dat is gekozen. Ook is er een moment om een kaarsje te branden voor wie je dierbaar zijn.

Kortom: een dienst om op eigentijdse manier iets te delen van geloof, hoop en liefde.

Waar vindt het plaats? In de Vennekerk in Winschoten, Venne 150. Aanvang 17.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om nog wat na te praten onder het genot van een drankje en een hapje. Dit mag u niet missen!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button