AlgemeenRegionaal nieuwsSport

Verrassende namen op finaledag Indoorsoccertoernooi

- advertentie -

Winschoten – Op de finaledag van het 28e Van de Veen Indoorsoccertoernooi staan een paar verrassende teams. Tijdens de vorige editie was er geëxperimenteerd met het mee laten spelen van tweede teams bij de vierde en vijfde klassers. Met de bedoeling dat een totale eerste selectie van een vereniging mee kan doen. Dit bleek de vorige editie reeds een gouden greep. Deze editie heeft deze formule er toe geleid dat tweede teams zijn doorgedrongen tot de grote finaledag, a.s. zaterdag.

- advertentie -

Noordster 2 werd woensdagavond poulewinnaar en plaatste zich rechtstreeks voor de finaledag, later in de kruisfinale gelukte ook WVV zaterdag 2 dit. Naast deze twee reserveteams kwalificeerden zich ook Bellingwolde als poulewinnaar en Westerwolde

als winnaar van een kruisfinale voor de finaledag. Onstwedder Boys en HS’88 waren de verliezers in de kruisfinales.Als kers op de taart werd er woensdagavond tussen beide poulewinnaars een finale gespeeld. De eindstand hiervan was 1-1 waardoor shoot outs de beslissing  moesten brengen. Noordster beheerste deze discipline iets beter dan Bellingwolde en dus werden zij gehuldigd als winnaars bij de vierde en vijfde klassers.

Eerder waren reeds WMC 1 en 2, WVV (zondag) en ASVB geplaatst voor de finaledag. Hierbij komen nu dus nog Bellingwolde, Noordster 2, Westerwolde en WVV 2 (zaterdag).

De finaledag a.s. zaterdag begint om half vier.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button