AlgemeenIncidenten

Cafébezoeker steelt zonder pardon politieauto vanaf het Marktplein

- advertentie -

Winschoten – Twee agenten van de politie Winschoten keken raar op toen zij met een aanhouding bezig waren op het Marktplein toen zij hun dienstauto met een onbekende achter het stuur van het plein zagen scheuren. De dienstdoende agent kon maar één ding doen, zijn noodknop indrukken om de collega’s te waarschuwen.

- advertentie -

De politie zag meerdere mensen met elkaar op de vuist gaan toen zij in de auto zaten, hier zijn ze uiteraard als een speer op af gegaan. Ondanks ze vaker de sleutel laten zitten hadden ze dit niet verwacht. Als er éénmaal een vechtpartij is moet je er op af, dat is onze taak en dat wordt er van ons verwacht. Daarbij laat je anderen dingen zitten, zoals nu de autosleutel’ zei een agent.

De inmiddels toegesnelde agenten hadden al vrij snel de gestolen dienstauto aangetroffen, deze stond onbeheerd achterlaten op een parkeerplaatsje aan de Beersterstraat.

De politie weet wie de politieauto heeft meegenomen. ‘Hij kan later vandaag wel rekenen op een bezoekje van de politie’, aldus een politiewoordvoerder.

Klik hier voor de video, of kijk in de OldambtNu.nl onder het kopje ‘In Beeld’

Foto’s: JB/ OldambtNu.nl

- advertentie -

 

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button