AlgemeenIncidenten

Wegen zijn als ijsbanen; 26 auto’s glijden van de weg

- advertentie -

Oldambt – Vanochtend waren vele wegen in Oost Groningen als een ijsbaan, meerdere auto’s raakte van de weg af. De politie spreekt over 26 voertuigen in totaal. Zoals in Westerlee waar een automobilist in het water terecht kwam, de gealarmeerde brandweer hoefde hier geen hulp te bieden.

- advertentie -

Op de A7 Tussen Zuidbroek en Bad Nieuweschans zijn meerdere voertuigen naast de weg belandt. Zoals in Bad Nieuweschans waar vanmorgen om zeven uur een auto in de vangrail belandde. De brandweer van Bad Nieuweschans werd gealarmeerd om assistentie te verlenen. Over eventuele gewonden is nog niets bekend.

Op de Oude Rijksweg vielen gisteravond twee gewonden nadat ze van de weg raakten en tegen een brugleuning aan gleden

De bergers rijden af en aan om de auto’s uit de sloot, of van de weg te halen. De chauffeurs van de strooiwagens doen al vanaf gisteravond 21:00 hun best om de wegen gladvrij te krijgen.

Foto: Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button