AlgemeenRegionaal nieuwsSport

WMC prolongeert titel op 28 editie indoorsoccertoernooi

- advertentie -

Winschoten – Na elf speeldagen is er weer een einde gekomen aan het 28e Van der Veen Indoorsoccertoernooi. Traditie getrouw wordt dit toernooi altijd afgesloten met een finaledag voor standaardteams.

- advertentie -

Na vier voorrondes hadden uiteindelijk acht teams zich geplaatst voor deze finaledag. Het altijd sterk opererende Bellingwolde tijdens het boarding toernooi plaatste zich als eerste voor de finale door in de kruisfinale na het nemen van shoot outs te winnen van ASVB, de eindstand was 5 – 5 !

Vervolgens won het eerste team van WMC van WMC 2, eindstand 4-2. Deze kruisfinalewedstrijd was vorig jaar de finale. WMC 1 won vervolgens de finale van Bellingwolde met 3-1. Als beste keeper werd verkozen Ronald Veerbeek van ASVB. Topscorer Martijn Drent van WMC werd tevens tot beste speler verkozen.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button